SLEDUJTE NÁŠ FACEBOOK
Vysílání
Čtvrtek 20:00
N/A
Anketa

O hercích

Jared Padalecki (Sam Winchester)

Narozen: 19.7.1982
Místo narození: San Antonio, Texas

Jeho nejznámější role je v serálu Gilmore Girls, kde hrál Deana - přítele Rory (Alexis Bledel). Padalecki je nyní hvězda thrillerového seriálu Supernatural. V seriálu hraje Sama Winchestra, který spojí síly s jeho bratrem, aby zachránili otce. Hrál ve filmu Dům voskových figurýn (House of wax) po boku Chada Michaela Murrayho a Paris Hiltonové.



Filmografie:

  Filmy:
Silent Witness (2000) ... Sam
Close to Home (2001) ... ??
A Little Inside (2001) ... Matt Nelson
A Ring of Endless Light (2002) ... Zach
Cheaper by the Dozen (2003) ... Bully
New York Minute (2004) ... Trey Lipton
Flight of the Phoenix (2004) ... Davis
Cry Wolf (2005) ... Tom
House of Wax (2005) ... Wade
Knights of Impossingworth Park (2005) ... Rhyme
Christmas Cottage (2008) ... Thomas Kinkade
Friday the 13th (2009) ... Clay Miller
  Seriály:
Gilmore Girls (2000-) ... Dean Forester
ER (2001) ... Paul Harris
Young MacGyver (2003) ... Clay MacGyver
Supernatural (2005-?) ... Sam Winchester
Supernatural: The Animation (2011-?) ... Sam Winchester

Jensen Ackles (Dean Winchester)

Narozen: 1.3.1978
Místo narození: Dallas, Texas

Známý z produkce WB jako Jason Teague v seriálu Smallville. Hrál přítele Lany Langové (Kristin Kreuk). Acklese jste mohli vidět také v seriálu Dawson's Creek a Dark Angel. Ackles hraje v seriálu Deana Winchestra, který hledá s jeho mladším bratrem pohřešovaného otce. Ackles se narodil v Dallasu ve státě Texas. Nyní bydlí v Los Angeles.



Filmografie:

  Filmy:
The Plight of Clownana (2004) ... Jensen také produkoval.
Devour (2005) ... Jake Gray
Ten Inch Hero (2007) ... Priestly
My Bloody Valentine (2009) ... Tom Hanniger
Batman: Under the Red Hood (2010) ... Red Hood (hlas)
  Seriály:
Wishbone (1996) ... Michael Duss
Sweet Valley High (1996) ... Brad
Mr. Rhodes (1996-1997) ... Malcolme
Cybill (1997) ... David
Days of our Lives (1996-2000) ... Eric Roman Brady
Blonde (2001) ... Eddie G
Dark Angel (2001-2002) ... Ben/Alec
Dawson's Creek (2002-2003) ... C.J.
Still Life (2003-2004) ... Max Morgan
Smallville (2004-2005) ... Jason Teague
Supernatural (2005-?) ... Dean Winchester
Stav překladu AMW.cz
(Supernatural S14E10):
Příští epizoda
Partneři 4news.cz